کدام کنترل پنل برای سایت­ها بهتر است؟



تاکنون نرم­افزار­های متعددی در راستای تسهیل کارها طراحی شده و توسعه پیدا کرده­اند. یکی از این نرم­افزار­های مهم کنترل پنل است. این نرم­افزار کمک می­کند تا کاربران، سایت­ها و ایمیل­ها، FTP و DNSها را به ساده­ترین شکل ممکن مدیریت کنند. همچنین استفاده از این نرم­افزار برای کسانی که فضای میزبانی به فروش می­رسانند، بسیار اقتصادی است. تاکنون کنترل پنل­های مختلفی طراحی شده­اند که ممکن است پولی یا رایگان در اختیار کاربران قرار بگیرند. کنترل پنل­های پولی به دلیل کمتر بودن باگ­های نرم­افزاری آن­ها و پشتیبابی پس از فروش ارجح­ هستند، اما اگر برای کارهای ساده­تر تصمیم به استفاده از کنترل پنل­ها داریم، کنترل پنل­های رایگان نیز می­توانند به خوبی پاسخگوی نیاز ما باشند و لازم نیست که هزینه­ای بابت لایسنس برنامه پرداخت کنیم. در ادامه به مشخصات خاص چندین کنترل پنل رایگان اشاره می­کنیم:

https://jetamooz.com/cpanel-host/

· AA Panel

این کنترل پنل بر روی سرور لینوکس اجرا شده و یک محیط کامل نرم­افزاری محسوب می­شود. این کنترل پنل تقریبا با تمامی وب سرورها مانند Nginx سازگار است و برای استفاده از هر کدام کافیست تا وب سرور مورد نظر فعال شود. برای افزایش کارایی این کنترل پنل می­توان از افزونه­های تعریف شده مانند افزونه امنیتی در محیط این نرم­افزار بهره برد. CPU، RAM یا سایر منابع مورد استفاده سرور در این کنترل پنل زیرنظر گرفته شده و کنترل می­شوند.

· Ajenti

چهار محصول اصلی Ajenti عبارتند از: Ajenticor، Ajenti 2، Ajenti 1.x، Ajenti V. Ajenti 1.x کنترل پنلی برای مدیران سرورهاست و Ajenti V به عنوان یک افزونه بر روی آن نصب می­شود و به سرور قابلیت هاستینگ می­دهد.

· Sentora

از ویژگی­های مهم این کنترل پنل، ارائه کنترل پنل اختصاصی برای هر کاربر و پشتیبانی از تمام فناوری­های وب است. این نرم­افزار با زبان برنامه­نویسی PHP نوشته شده و شاید دلیل تعداد کم کاربران این برنامه نیز همین باشد. از معایب برنامه­های نوشته شده با زبان PHP می­توان به اجرای آهسته، سازوکار قدیمی، باگ­های امنیتی اشاره کرد. این کنترل پنل در سیستم عامل­هایی مانند لینوکس، یونیکس و BSD کار می­کند.

· CentOS Web Panel

این کنترل پنل معروف در مدیریت سایت­های شخصی و گروهی بسیاری کاربردی است. پشتیبانی از تمامی قابلیت­های وب سرور و توسعه و نگهداری در سطح بالا از مزایای این نرم­افزار می­باشد. این برنامه امکان واگذاری هاست را نیز فراهم کرده است.

· Virtualmin

برای استفاده از این کنترل پنل، نصب Webmin بر روی هسته اصلی سرور ضروری است و سپس می­توان از Virtualmin استفاده کرد. هردوی این­ها ابزارهای امنیتی و پیکربندی را در اختیار سرور می­گذارند. در اصل این کنترل پنل برای ارائه خدمات هاستینگ در سیستم عامل لینوکس مورد استفاده قرار می­گیرد.

· ISPConfig

این کنترل پنل، به کاربران با توجه به نقش آن­ها پنل­های مدیر کل، نماینده و کاربر معمولی را ارائه می­دهد و تقریبا با تمام توزیع­های لینوکس کار می­کند. با استفاده از این کنترل پنل می­توان سرویس­های دلخواه خود را اجرا کرد.

· Vesta

وستا یک کنترل پنل متعارف بوده و با وب سرورهای بسیاری مانند آپاچی کار می­کند. کاربر می­تواند دیتابیس­های دلخواه خود را در این کنترل پنل مدیریت کند. وجود فایروال اختصاصی ویژگی منحصر به فرد این کنترل پنل بوده که امنیت آن را افزایش می­دهد.

· Froxlor

اگر قصد استفاده از هاست­های اشتراکی را دارید، این کنترل پنل می­تواند پاسخگوی نیاز شما باشد. این کنترل پنل نیز با زبان PHP نوشته شده است و در آن امکان دسترسی به کنترل پنل از طریق API، امکان محاسبه ترافیک هاست­ها، امکان استفاده از گواهینامه‌های امنیتی رایگان Let’s Encryptوجود دارد.

· Blue Onyx

این کنترل پنل نیز از امکانات قابل قبولی برخوردار بوده و در مدیریت سرویس­های وب، ایمیل­ها و ... بسیار کمک کننده خواهد بود.

نتیجه

با استفاده از تمامی کنترل پنل­های ذکر شده، می­توان به سطح قابل قبولی از خدمات یک کنترل پنل متعارف دسترسی داشت، بدون اینکه هزینه­ای از این بابت پرداخت کنیم. لازم است با توجه به نیاز هر فرد، کنترل پنل مناسب انتخاب شود.


[ بازدید : 1984 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
[ دوشنبه 1 آذر 1400 ] [ 15:10 ] [ مدیر مجله ]